Stella Ducaet

Stella Ducaet (Knolleke voor de vrienden) is een bloedmooie dochter van Ysselvliedt's Special Edition, een Sectie A Palomino van 1,20m die op zijn beurt een zoon is van Reveljeeves (Sectie A, Schimmel) en Knighton Pincushion (Sectie A, UK).

Haar moeder is Wenumsveld Pebbles (Sectie A, 1,17m, Roan Vos). Zij is de dochter van Colne Heartsease (Sectie A, 1,20m, Vos) en Bolster (Sectie A, 1,17m, Schimmel).

Stella Ducaet is geboren op 19 mei 2014.

Zij is een hele lieve, schattige en brave pony met een uitzonderlijk goed karakter, en toevallig ook nog even oud als Olivia.

Olivia zal Stella Ducaet berijden en haar zeer liefdevol verzorgen!

Olivia met Stella Ducaet, alias Knolleke.

Sophia met Knolleke, alias Stella Ducaet.


Stella was de naam van de geliefkoosde Chihuahua van de familie Cox. Zij was een uitzonderlijk mooie verschijning en een erg trouw en toegewijd hondje, dat veel te vroeg is heengegaan. Stella is tot op vandaag nog steeds nadrukkelijk in onze gedachtenis aanwezig.


social media

Volg ons ook op de social media.

Via de onderstaande social media kanalen kun je simpelweg op de hoogte blijven van onze activiteiten. We plaatsen met regelmaat het laatste nieuws op Facebook en Instagram.

Geen Facebook of Instagram?

Bekijk dan de onderstaande slideshow om een idee te krijgen wat we doen. Of neem contact met ons op voor meer informatie.